ZATERDAG 25 september 2021

SPORTFAIR & VERENIGINGENMARKT IJSSELSTEIN

INFORMATIE

Op zaterdag 25 september 2021 staat de ‘t podium weer in het teken van de SportFair & Verenigingenmarkt IJsselstein. Het is alweer de 8ste editie van dit jaarlijkse evenement. Voor u een mooie kans om in beweging te komen na een ‘raar’ jaar en de sport & sociale activiteiten weer op te gaan pakken. Dit gebeurt op een veilige en verantwoorde manier.  Met een gerust hart kunt u komen om kennis te maken met sport, cultuur en vrije tijds besteding in de gemeente IJsselstein. De verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten en rekenen op uw komst. De toegang is gratis. De dag start om 11:00 en eindigt om 16:00 uur.

Veel activiteiten
De verenigingen nodigen u uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten en cultuur in uw omgeving. En wellicht wordt u wel enthousiast om lid te worden van een sport- of cultuurvereniging. Veel verenigingen verwelkomen u graag als lid. Laat u inspireren.

Podiumprogramma
Op het hoofdpodium is een dagvullend programma. Er zijn mooie dansoptredens en demonstraties van sporten. Geniet van dans, muziek en demonstraties. Chris Wobben, bekend van NOS langs de lijn, zal de hele dag de presentatie op het hoofdpodium verzorgen.

Grote informatiemarkt
Op de informatiemarkt laat u zich informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties. Dit jaar is de informatiemarkt anders dan anders. Vanwege de Coronamaatregelen staan de kramen ver uit elkaar en is er 1-richting loop verkeer. Daarmee kunt u zich op veilige wijze laten informeren.

Kinderprogramma
Voor de kinderen is er een leuk programma. De kunnen bij de informatiekram een zeskampkaart ophalen en zo mee doen aan zes activiteiten. En natuurlijk wacht er dan een sportieve beloning op je.

Wilt u ook nog uw sport of activiteit promoten?

Dat is natuurlijk mogelijk!

Neem contact op met de organisatie via www.sportfair.nl.

Ontdekken – beleven – meedoen

Ben jij ook aanwezig op zaterdag 25 september 2021 bij evenemententerrein ‘t Podium. Vanaf 11:00 uur bruist het van sport en cultuur. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente IJsselstein.

Beleef veel sporten en Cultuur.

Doe mee met hun activiteiten en geniet van de presentaties.

Bekijk hieronder het programma voor de dag.
Deze kunt u ook downloaden in een pdf.bestand via deze link.

DEELNEMENDE VERENIGINGEN & BEDRIJVEN

Wilt u ook uw vereniging of organisatie presenteren op de SportFair & Verenigingenmarkt?
Geef u dan op via het inschrijfformulier.

PLATTEGROND

Download hier de plattegrond en het programma van de SportFair & Verenigingenmarkt 2021.

LOCATIE

Evenemententerrein ’t Podium
Podiumweg 2, 3401 BL IJsselstein