ZATERDAG 25 september 2021

SPORTFAIR & VERENIGINGENMARKT IJSSELSTEIN

INFORMATIE
Op zaterdag 25 september 2021 staat de 8ste SportFair & Verenigingenmarkt op de agenda in de gemeente IJsselstein bij evenemententerrein ’t Podium.
Deze datum is nog onder voorbehoud en afhankelijke van de ontwikkelingen van het corona-virus. Juist in deze tijd is het belangrijk dat de mensen na een heel raar jaar “weer” in beweging komen en de sociale & sport activiteiten weer gaan oppakken. Als alle maatregelen het weer toelaten gaan wij er een fantastisch en sportieve dag van maken. Mocht 10 juli 2021 toch nog te vroeg zijn om evenementen op een veilige manier te kunnen organiseren dan kunnen wij de SportFair nog verplaatsen naar september 2021. Maar daar gaan wij voor nu nog niet vanuit!
Wij nodigen uw vereniging / organisatie weer van harte uit om uw sport & activiteiten te presenteren op dit jaarlijkse evenement.
Willen jullie de datum: zaterdag 10 juli 2021 alvast reserveren in jullie agenda?

De SportFair & Verenigingenmarkt laat inwoners van een gemeente de sport- en beweegmogelijkheden en vrije tijds besteding ervaren. De SportFair is in veel gemeenten een jaarlijks terugkerend evenement. De sportverenigingen zijn enthousiast. Zij krijgen door de SportFair nieuwe leden en vrijwilligers. Tevens zorgt de SportFair voor meer verbondenheid tussen de verenigingen.

DEELNEMENDE VERENIGINGEN & BEDRIJVEN

Wilt u ook uw vereniging of organisatie presenteren op de SportFair & Verenigingenmarkt?
Geef u dan op via het inschrijfformulier.

PLATTEGROND

2 weken voor het evenement zullen wij de plattegrond en het programma van de SportFair & Verenigingenmarkt hier neerzetten

LOCATIE

Evenemententerrein ’t Podium
Podiumweg 2, 3401 BL IJsselstein