SportFair Haarlemmermeer – 28 mei 2017

20.04.2017

De SportFair in Haarlemmermeer komt er weer aan, noteer 28 mei 2017 alvast in uw agenda.
De SportFair is de jaarlijkse dag waar bij het totale activiteitenaanbod in gemeente Haarlemmermeer wordt gepresenteerd. Presenteer jouw vereniging/organisatie op de SportFair!
U kunt zich vanaf nu aanmelden.
 

SportFair
Zondag 28 mei 2016 wordt voor de 7de keer de SportFair georganiseerd bij de Toolenburgerplas. Plaatselijke sportverenigingen/organisaties demonstreren hun sport met een aantrekkelijk programma. Daarnaast gaan wij ook dit jaar weer de cultuur, zang en muziekverenigingen uitnodigen om hun activiteit te presenteren op de SportFair, en zo de cultuurstraat van vorig jaar verder uitbouwen. Dit om het totale activiteiten aanbod van de gemeente op 1 dag bij elkaar te brengen.
Kortom, de SportFair is het ideale podium om uw vereniging te laten zien aan de inwoners van gemeente Haarlemmermeer met het motto “Zien en Meedoen”.
Natuurlijk met de intentie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van sport en het vrije tijds aanbod in gemeente Haarlemmermeer.

Deelnemen aan SportFair?
Ook u kunt zich presenteren op SportFair! Bent u enthousiast om uw activiteit, vereniging of bedrijf te presenteren op SportFair? Sport, cultuur, zang, kunst, bedrijven, zorgorganisaties etc., iedereen is welkom! Neem contact op met info@sportfair.nl. Op www.sportfair.nl kunt u meer informatie vinden over SportFair in Haarlemmermeer.

De SportFair is de hele dag volop vermaak waarbij iedereen gratis kennis kan maken met sport en cultuur. Het programma duurt van 11:00 – 16:00 uur. Er zal weer een vol en aantrekkelijk podiumprogramma aanwezig zijn met veel demonstraties van de deelnemers. Daarnaast vindt u verspreid over het terrein de clinics en proeftrainingen waar het publiek aan mee kan doen. Op de gezellige informatiemarkt staan alle kraampjes opgesteld waar de deelnemers mensen informeren over hun diensten. En natuurlijk, kan het KinderFunpark ook niet ontbreken op de SportFair.

De SportFair is de plek waar je moet zijn om jouw vereniging/organisatie/bedrijf te laten zien!