SportFair Beverwijk – 14 mei 2017

20.04.2017

De SportFair in Beverwijk komt er weer aan, noteer 14 mei 2017 alvast in uw agenda.
De SportFair is de jaarlijkse dag waar bij het totale activiteitenaanbod in gemeente Beverwijk wordt gepresenteerd. Presenteer jouw vereniging/organisatie op de SportFair!
U kunt zich vanaf nu aanmelden.
 

SportFair
Zondag 14 mei 2017 wordt voor de 7de keer de SportFair georganiseerd bij Sporthal de Walvis. Plaatselijke sportverenigingen/organisaties demonstreren hun sport met een aantrekkelijk programma. Wij proberen het totale activiteiten aanbod in de gemeente op 1 dag bij elkaar te brengen en er zo een mooie feestdag van maken.
Kortom, de SportFair is het ideale podium om uw vereniging te laten zien aan de inwoners van gemeente Beverwijk met het motto “Zien en Meedoen”.
Natuurlijk met de intentie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van sport en het vrije tijds aanbod in gemeente Beverwijk.

Deelnemen aan SportFair?
Ook u kunt zich presenteren op SportFair! Bent u enthousiast om uw activiteit, vereniging of bedrijf te presenteren op SportFair? Sport, dans, bedrijven, zorgorganisaties etc., iedereen is welkom! Neem contact op met info@sportfair.nl. Op www.sportfair.nl kunt u meer informatie vinden over SportFair in Beverwijk.

De SportFair is de hele dag volop vermaak waarbij iedereen gratis kennis kan maken met sport. Het programma duurt van 11:00 – 16:00 uur. Er zal weer een vol en aantrekkelijk podiumprogramma aanwezig zijn met veel demonstraties van de deelnemers. Daarnaast vindt u verspreid over het terrein de clinics en proeftrainingen waar het publiek aan mee kan doen. Op de gezellige informatiemarkt staan alle kraampjes opgesteld waar de deelnemers mensen informeren over hun diensten. En natuurlijk, kan het KinderFunpark ook niet ontbreken op de SportFair.

De SportFair is de plek waar je moet zijn om jouw vereniging/organisatie/bedrijf te laten zien!