ZONDAG 26 september 2021

SPORT & CULTUURFAIR HAARLEMMERMEER

INFORMATIE
Op zondag 26 september 2021 staat de 11de Sport- & CultuurFair op de agenda in de gemeente Haarlemmermeer bij de Toolenburgerplas.
Deze datum is nog onder voorbehoud en afhankelijke van de ontwikkelingen van het corona-virus. Juist in deze tijd is het belangrijk dat de mensen na een heel raar jaar “weer” in beweging komen en de sociale & sport activiteiten weer gaan oppakken. Als alle maatregelen het weer toelaten gaan wij er een fantastisch en sportieve dag van maken. Wij gaan er vanuit dat het in september weer mogelijk is om evenementen te organiseren.
Wij nodigen uw vereniging / organisatie weer van harte uit om uw sport & activiteiten te presenteren op dit jaarlijkse evenement.
Willen jullie de datum: zondag 26 september 2021 alvast reserveren in jullie agenda?

De SportFair laat inwoners van een gemeente de sport- en beweegmogelijkheden ervaren. De SportFair is in veel gemeenten een jaarlijks terugkerend evenement. De sportverenigingen zijn enthousiast. Zij krijgen door de SportFair nieuwe leden en vrijwilligers. Tevens zorgt de SportFair voor meer verbondenheid tussen de verenigingen.

DEELNEMENDE VERENIGINGEN & BEDRIJVEN

Wilt u ook uw vereniging of organisatie presenteren op de Sport- & CultuurFair HLMR? Geef u dan op via het inschrijfformulier.

PLATTEGROND

2 weken voor het evenement zullen wij de plattegrond en het programma van de Sport- & CultuurFair hier neerzetten

LOCATIE

Recreatieterrein de Toolenburgerplas