01
08
2017

Laat zien waar Hilversum actief in is!

Op zondag 17 september 2017 vindt de tweede editie van Hilversum Actief plaats. Het evenement wordt dit jaar centraal in Hilversum georganiseerd, namelijk op het Marktplein. Deze sportieve, culturele en muzikale dag vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur. De hele dag is er volop sportief, muzikaal en cultureel vermaak voor jong en oud. De toegang voor bezoekers aan Hilversum Actief is geheel  gratis.

Met Hilversum Actief willen wij sportverenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek- en cultuurverenigingen een podium bieden om zichzelf te presenteren aan het Hilversumse publiek.

Het motto is “zien en meedoen”! Laat mensen op een leuke manier kennis maken met uw vereniging of organisatie. Verenigingen en organisaties kunnen kosteloos clinics of demonstraties geven, een optreden op een van de podia of een voorstelling in een mobiel theater. Daarnaast is er een informatiemarkt waarop een marktkraam gehuurd kan worden.

Podium voor amateurbands

In samenwerking met Hilversum Actief gaat Red Yellow & Blue Productions, een vereniging voor amateurmuziek bands en koren, op de markt bij FOODHALL MOUT een band-podium neerzetten. Dit doen ze met een volledig back-line, geluid, licht, en technische ondersteuning. Zij willen daar laten zien wat zij voor amateurbands kunnen betekenen. Ben jij actief in een band of maak je al jaren muziek en wil je wel eens optreden op een professioneel podium? Dat kan: door je vandaag nog aan te melden!

Deelnemen aan Hilversum Actief

Bent u enthousiast om te laten zien wat er bij uw vereniging of organisatie mogelijk is? Meld u aan via www.hilversumactief.nl. Voor overige vragen kunt u mailen naar info@hilversumactief.nl of bellen naar 06-41302260.

Op deze dag laten we zien waar Hilversum actief in is: sport, cultuur, zorg en vrijetijdsorganisaties gaan hand in hand.

Reactie
0

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.