09
01
2019

Voorjaarseditie Hilversum Actief 7 april 2019

Helaas werd de derde editie van Hilversum Actief 2018 verplaatst naar het voorjaar. De datum is bekend! Het evenement wordt op zondag 7 april 2019 georganiseerd op het Marktplein. Graag willen wij jullie hiervoor opnieuw uitnodigen en er volgend jaar wat moois van te maken. 

Met Hilversum Actief willen we U een podium bieden om uzelf te presenteren aan het Hilversumse publiek. Sportverenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek- en cultuurverenigingen en iedereen die verder actief is in Hilversum zijn van harte welkom!

Meer cultuur 

Het afgelopen jaar deden steeds meer cultuurorganisaties mee aan de Hilversum Actief. Doordat er veel mensen komen is het ook voor cultuurorganisaties een kans om zich aan hen te presenteren. Dit jaar willen we daar nog meer aandacht aan geven door een apart cultuurprogramma te maken. Wij bieden het ideeëntheater ter beschikking voor diverse verenigingen die wat willen presenteren en maken hier 1 programma van. Wij stellen het ideeëntheater, inclusief geluidsinstallatie, beschikbaar. Daarmee krijgen cultuurorganisaties volop de gelegenheid om samen met (sport)verenigingen aanwezig te zijn. Kijk voor meer informatie op www.ideeentheater.nl.

Mogelijkheden?

Bij deelname krijgt u de gelegenheid om kosteloos activiteiten te organiseren. U kunt bijvoorbeeld presentaties geven, mensen mee laten doen met uw activiteit of op het podium iets doen: zingen, dansen, voorstelling etc. Op de Sport- & Cultuurboulevard staan informatiekramen die u kunt huren. Vanuit de kraam kunt u informatie over uw vereniging of organisatie geven aan bezoekers. 

Speciale Katern:

Er komt een week voor het evenement een speciale Hilversum Actief-katern in de Gooi en Eembode met een oplage van 75.000. Daarin komt het programma, enkele artikelen en zijn er advertentiemogelijkheden. In het katern komt ook een pagina waar alle deelnemende verenigingen een kleine advertentie kunnen plaatsen voor een speciaal tarief: €35 excl. BTW. 

Doet u Mee?

Uw vereniging kan zich middels het aanmeldingsformulier of via de website (www.hilversumactief.nl) opgeven. Laat ons weten of u mee wilt doen, ook als u nog niet weet wat het programma wordt. Op die manier kunnen we uw vereniging meenemen in onze uitingen. Als u vorig jaar aanwezig bent geweest kunt dit als extra opmerking aangeven. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Reactie
0

Leave a reply