Hilversum Actief

  • 17 september 2017
  • 11:00 - 16:00
  • GRATIS BEZOEK

Hilversum Actief: Zien en Meedoen!

Op zondag 23 september 2018 vindt de derde “editie” van Hilversum Actief plaats. Dit is het vervolg op de SportFair en op de Vrijetijdsmarkt die al meer dan 25 jaar elke september plaatsvindt. Hilversum Actief wordt georganiseerd met steun van de gemeente. 

Met Hilversum Actief willen wij U een podium bieden om uzelf te presenteren aan het Hilversumse publiek. Sportverenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek- en cultuurverenigingen, iedereen is van harte welkom.

Het motto is “zien en meedoen”! Laat mensen op een leuke manier kennis maken met uw vereniging of bedrijf. U kunt kosteloos clinics of demonstraties geven, een optreden op een van de podia of een voorstelling in een mobiel theater. Daarnaast is er een informatiemarkt waarop u een marktkraam kan huren.

Inwoners ontdekken een actief Hilversum

De toegang voor bezoekers aan Hilversum Actief is geheel  gratis. Op deze dag laten we zien waar Hilversum actief in is: sport, cultuur, zorg en vrijetijdsorganisaties gaan hand in hand.

Op deze bijzondere sportieve cultuurdag te vinden op de Langgewenst presenteren alle +/- 90 vrijetijdsorganisaties zich. Ook voor commerciële partijen is er ruimte om zich te profileren op de markt. Het geeft verenigingen, organisaties en activiteiten de gelegenheid om leden te werven, donateurs en of activiteiten bekend te maken aan de inwoners van Hilversum. Kom kijk en beleef!

 

Locatie

Marktplein

Marktplein in het centrum van Hilversum.

Organisator

SportFair

Telefoonnummer: 06-41302260

info@hilversumactief.nl

Details

  • Aantal sporten:
    51 verenigingen / organisaties zijn al aanwezig