15
08
2018

Derde editie Hilversum Actief | 23 september 2018 | Marktplein

Hilversum Actief 23 september 2018 op het Marktplein
Voor alle inwoners van de gemeente Hilversum

Alle inwoners van de gemeente Hilversum maken op 23 september van 11.00 – 16.00 uur kennis met het Sport en Cultuuraanbod in hun gemeente. De verenigingen en organisaties presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten. Bent u nieuwsgierig? Dan is dit uw kans om te weten te komen wat er allemaal te doen is. U kunt meedoen, beleven en ook genieten van de optredens. De toegang is gratis.

Veel activiteiten
De verenigingen nodigen u uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten en cultuur in uw omgeving. En wellicht wordt u wel enthousiast om lid te worden van een sport- en cultuurverenging. Een unieke kans. Laat die niet voorbijgaan.

Twee podia
Er zijn twee podia aanwezig. Op het cultuurpodium is er vooral theater. Op het hoofdpodia zijn er mooie dansoptredens en demonstraties van sporten. De podia bieden u een dagvullend programma. Ga er eens lekker voor zitten en geniet van dans, theater, muziek en demonstraties.

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt laat u zich informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Kinderprogramma
Voor de kinderen is er een leuk programma. De kinderen krijgen via o.a. school een zeskampkaart of je kan die ophalen bij de informatietent. Doe je mee aan zes activiteiten dan krijg je een mooi aandenken.

Ontdekken – beleven – meedoen
Ben jij ook aanwezig op zondag 23 september op het Marktplein? Vanaf 11:00 uur bruist het van sport en cultuur.

Katern HilversumsNieuws
Een week voor het evenement verschijnt er een bijlage in het HilversumsNieuwsblad. Voor €35 kunt u adverteren. Mail voor meer informatie naar info@hilversumactief.nl

Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente Hilversum
Beleef veel sporten en cultuur.
Doe mee met hun activiteiten en geniet van de presentaties.

Op www.hilversumactief.nl staan de deelnemers.

Reactie
0

Leave a reply