WAAROM MEEDOEN?

Het is zeer aantrekkelijk om als vereniging mee te doen aan Hilversum Actief. Hilversum Actief biedt je namelijk een perfect platform voor het werven van leden en de kans om jouw sport of activiteit te vertegenwoordigen en ‘in de picture’ te krijgen. Deelname is voor verenigingen gratis, het kost niets meer dan uw tijd om aan dit sportieve, bruisende, culturele en muzikale evenement deel te nemen.

WAT WIJ VAN JULLIE VRAGEN

Er wordt verwacht van elke vereniging om een eigen programma op te zetten tijdens het evenement. Elke vereniging krijgt een plek toegewezen, (de grootte van deze plek gaat in overleg met de organisatie), en op deze plek heeft u de gelegenheid voor het geven van bijvoorbeeld clinics, demonstraties en het verstrekken van informatie.

 

Er wordt gevraagd om van tevoren een programma te communiceren naar de organisatie zodat deze in het programmaboekje kan worden opgenomen. U kunt uiteraard zelf uw programma zo leuk mogelijk invullen, om zo goed op te vallen als vereniging en sport. Een suggestie is bijvoorbeeld het inhuren/gebruiken van een topsporter voor het geven van clinics of andere ludieke acties waardoor u zich onderscheid.

WAT WIJ JULLIE BIEDEN

Wanneer u zich aanmeldt als vereniging zal de organisatie contact met u opnemen voor het verstrekken van verdere informatie. Verder wordt er vooraf een informatie avond georganiseerd om u te informeren van praktische informatie van de dag en voor het beantwoorden van vragen die u misschien nog heeft. Wij geven u de kans om de vereniging te vertegenwoordigen op Hilversum Actief en zo aandacht en leden te werven. U krijgt een plek toegewezen waarop u uw sport of activiteit zo leuk mogelijk mag vertegenwoordigen. U krijgt de vrijheid zelf een programma op te stellen en zo de dag leuk aan te kleden. Er wordt een programmaboekje gemaakt met naamsvermelding van uw vereniging en uw programma erin. Wij geven u de optie de vereniging professioneel te onderscheiden op de informatiemarkt en zo extra aandacht te trekken naar uw vereniging, sport of activiteit. Een vermelding van uw vereniging, sport en contactinformatie wordt geplaatst op de Hilversum Actief website zodat online bezoekers uw vereniging makkelijk kunnen vinden.

INSCHRIJFFORMULIER