Deelnemers

Bekijk hier alle aanwezigen

Inschrijven

Presenteer uw bedrijf/vereniging

Contact

Neem contact met ons op

Hilversum Actief VERBINDT

Hilversum Actief: Zien en Meedoen!

Met Hilversum Actief willen wij U een podium bieden om uzelf te presenteren aan het Hilversumse publiek. Sportverenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek- en cultuurverenigingen zijn van harte welkom.

Het motto is “zien en meedoen”! Laat mensen op een leuke manier kennis maken met uw vereniging of bedrijf. U kunt kosteloos clinics of demonstraties geven, een optreden op een van de podia of een voorstelling in een mobiel theater. Daarnaast is er een informatiemarkt waarop u een marktkraam kan huren.

 

Inwoners ontdekken een actief Hilversum

De toegang voor bezoekers aan Hilversum Actief is geheel gratis. Hilversum Actief verbindt inwoners met sport, sportverenigingen, kunst en cultuur met elkaar. Het maakt niet uit of je nu jong en oud bent, want er is voor iedereen wat te doen. Tijdens Hilversum Actief kunnen inwoners zien en beleven wat de sportaanbod en vrije tijds aanbod is binnen hun gemeente. Als je altijd al iets nieuws hebt willen doen dan is Hilversum Actief de uitgewezen mogelijkheid om verder te kijken.

Kortom: Hilversum Actief is een feestdag van de sport, cultuur en muziek!

Hilversum Actief is onderdeel van de SportFair. Lees meer hierover.

KOMENDE EVENEMENTEN

Bekijk alle foto’s op onze Facebook pagina.

INITIATIEFNEMERS EN PARTNERS VAN HILVERSUM ACTIEF ZIJN: