ZONDAG 3 OKTOBER

HILVERSUM ACTIEF

MELD UW VERENIGING AAN
MELD UW BEDRIJF AAN
INFORMATIE

De SportFair laat inwoners van een gemeente de sport- en beweegmogelijkheden ervaren. De SportFair is in veel gemeenten een jaarlijks terugkerend evenement. De sportverenigingen zijn enthousiast. Zij krijgen door de SportFair nieuwe leden en vrijwilligers. Tevens zorgt de SportFair voor meer verbondenheid tussen de verenigingen.

Hilversum Actief is de SportFair editie in Hilversum. Dit jaar vindt Hilversum Actief voor de 6de keer plaats. Dit is op zondag 3 oktober 2021. Het marktplein wordt dan gevuld met het sport, cultuur en vrije tijd aanbod wat Hilversum te bieden heeft. De inwoners van Hilversum en omstreken worden uitgenodigd om te ontdekken, meedoen en zich aan te sluiten op de dag.

Voor alle verenigingen uit Hilversum en omstreken bieden wij op deze dag een podium aan om zichzelf te presenteren. Een demonstratie op het podium is gratis, een kraam op de informatiemarkt kost €25,- excl. btw. De verenigingen krijgen ook de ruimte om een activiteit op het plein te organiseren. Zo kunnen bezoekers op een laagdrempelige manier kennis maken met uw activiteit. Dit is ook gratis.

U kunt uw vereniging aanmelden via onderstaande knop.

MELD HIER UW VERENIGING AAN
MELD HIER UW BEDRIJF AAN
PLATTEGROND
LOCATIE

Marktplein – Hilversum