Weesper Sport- en Cultuurdag

  • 17 juni 2018
  • 11:00 - 16:00
  • GRATIS BEZOEKKopen

Op zondag 17 juni 2018 staat gemeente Weesp voor de tweede keer in het teken van de SportFair.

U kunt gratis kennis maken met het sportaanbod van gemeente Weesp. Doe mee met de clinics/proeftrainingen van de lokale verenigingen. De toegang tot de Weesper Sport- en Cultuurdag is gratis en vindt plaats bij sportpark Vechtoever. Het belooft een mooie sportieve en culturele dag te worden.

Wat is de Weesper Sport- en Cultuurdag?
De Weesper Sport- en Cultuurdag is een dag in Weesp waar sport en cultuur in verschillende vormen centraal staat. Mensen zijn niet alleen actief in sport en bewegen. Er zijn veel meer activiteiten die mensen in een gemeente actief maken. Op deze dag kunnen inwoners van alle leeftijden op een aantrekkelijke wijze kennis maken met verschillende sporten en cultuurverenigingen. Dit gebeurt door verschillende activiteiten of presentaties van verenigingen. Zij geven demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft. Niet alleen kijken, maar ook meedoen!

Naast het programma door verenigingen is er een informatiemarkt. Bedrijven, maatschappelijke organisaties, bonden en vele anderen die actief zijn in Weesp presenteren zich deze dag. Heb je altijd al willen weten wat Weesp nog meer te bieden heeft? Kom dan naar de Weesper Sport- en Cultuurdag!

Voor wie?
Sportverenigingen, Cultuur-organisaties, Dansgroepen, Vrije-tijdsactiviteiten, Goede doelen organisaties, Belangenorganisaties. Ook commerciële organisaties kunnen aanwezig zijn.

Hoe aanwezig zijn?
Deelname is gratis (m.u.v. het gebruik van een kraam)
– Op de informatiemarkt.
– Met activiteiten waaraan mensen mee kunnen doen
– Met demonstraties
– Met een podium optreden

Op maandag 5 maart 2018 wordt een informatieavond georganiseerd bij Sportpark Vechtoever om 20.00 uur. U kunt zich aanmelden via info@sportfair.nl 

Deelnemers Weesper Sport- en Cultuurdag

Locatie

Sportpark Vechtoever

's-Gravelandseweg 5 ,1381HH Weesp

Organisator

SportFair

Telefoonnummer: 06-41302260 / 06-40292493

info@sportfair.nl