SportFair IJsselstein & Sporthuldigingen

 • 13 juli 2019
 • 11:00 - 16:00
 • GRATIS BEZOEKKopen

Alle inwoners van de gemeente IJsselstein maken op zaterdag 13 juli 2019 kennis met het sport & vrijetijds aanbod in hun gemeente. Dan vindt weer de jaarlijkse SportFair & Verenigingemarkt plaats bij evenemententerrein ’t Podium. De verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten. Bent u nieuwsgierig? Dan is dit uw kans om te weten te komen wat er allemaal te doen is. U kunt meedoen, beleven en ook genieten van de optredens. Er is sport, muziek, dans en cultuur aanwezig. De toegang is gratis.

Veel activiteiten
De verenigingen nodigen u uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten en activiteiten in uw omgeving. En wellicht wordt u wel enthousiast om lid te worden van een (sport)verenging. Een unieke kans. Laat die niet voorbij gaan.

Sporthuldigingen
Tijdens de SportFair eert gemeente IJsselstein alle kampioenen. Heb jij een sportkampioen? U kunt hem of haar vanaf nu aanmelden! 

Podium programma
Er is een podium aanwezig waar u kunt genieten van mooie dansoptredens, sportdemonstraties, muziek, cultuur en natuurlijk de huldigingen. Er is een dagvullend programma. Ga er eens lekker voor zitten, in de special gemaakte arena, en genieten van dans, muziek en demonstraties.

Grote informatiemarkt
Op de informatiemarkt laat u zich informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Kinderprogramma
Voor de kinderen is er een leuk programma. Dit wordt georganiseerd door BSO IJsselstein. De kinderen krijgen via de informatiestand een zeskampkaart ophalen. Doe je mee aan zes activiteiten dan krijg je een mooi aandenken.

Ontdekken – beleven – meedoen
Ben jij ook aanwezig op zaterdag 13 juli 2019 bij evenemententerrein ‘t Podium. Vanaf 11:00 uur bruist het hier van sport en cultuur. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente IJsselstein.

Beleef de vele sporten en activitieten en doe vooral mee met de programma’s van de verenigingen.

 

Deelnemers SportFair IJsselstein & Verenigingenmarkt:

 1. Dans – Dansschool DANSJA
 2. Goed doel – Het Roest Crollius Fonds
 3. Hockey – HC IJsseloever
 4. Korfbal – K.V. Fortissimo
 5. Theater – Stichting Kwibus
 6. Toneel – Theatergroep De Schakel 
 7. Voetbal – IJFC
 8. Volleybal – Vives
 9. Vrijwilligerscentrale IJsselstein

 

Locatie

Evenemententerrein ’t Podium

Podiumweg 2, ijsselstein

Organisator

SportFair

Telefoonnummer: 06-41302260 / 06-40292493

info@sportfair.nl