SportFair IJsselstein 2020

  • 30 augustus 2020
  • 11:00 - 16:00
  • GRATIS BEZOEKKopen

Op zondag 30 augustus 2020 staat gemeente IJsselstein weer in teken van de jaarlijkse SportFair.
U kunt gratis kennis maken met het sportaanbod van gemeente IJsselstein. Doe mee met de clinics/proeftrainingen van de lokale verenigingen. De toegang tot de SportFair is gratis en vindt plaats bij evenemententerrein ’t Podium. Het belooft weer een mooie en sportieve en culturele dag te worden.

Wat is de SportFair?
De SportFair is een dag in IJsselstein waarbij de sport centraal staat. Inwoners van alle leeftijden kunnen op een aantrekkelijke wijze kennis maken met verschillende sportieve activiteiten in hun gemeente. Lokale verenigingen geven bijv. demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft.

Niet alleen kijken, maar ook meedoen!
Naast het programma is er ook een informatiemarkt. Bedrijven, maatschappelijke instellingen, bonden en vele anderen organisaties die actief zijn binnen de gemeente, kunnen de bezoekers op de markt van informatie voorzien.

Podiumprogramma
Er is een podium aanwezig waar u kunt genieten van mooie dansoptredens, sportdemonstraties en natuurlijk ook zang en muziek. Er is een dagvullend programma.

Voor wie?
Sportverenigingen, Cultuur-organisaties, Dansgroepen, Vrije-tijdsactiviteiten, Goede doelen organisaties, Belangenorganisaties. Ook commerciële organisaties kunnen aanwezig zijn.

Doet uw vereniging / sportorganisatie mee? 
Uw vereniging / organisatie kan zich middels aanmeldingsformulier inschrijven voor de Sport- & cultuurFair. U kunt uw vereniging gratis presenteren. Wilt u ook een marktkraampje op de informatiemarkt dan kunt u via ons een marktkraam huren. Vanuit de kraam kunt u informatie over uw vereniging geven aan bezoekers en de mensen doorverwijzen naar uw clinics.

Ontdekken – beleven – meedoen
Ben jij ook aanwezig op zondag 30 augustus bij evenemententerrein ’t Podium? Vanaf 11:00 uur bruist het hier van sport. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente IJsselstein

Beleef het vrije tijds aanbod van gemeente IJsselstein en doe mee met activiteiten van de lokale (sport)verenigingen en geniet van de presentaties.

Deelnemers SportFair IJsselstein 2020

  1. Dansen – Dansschool DANSJA
  2. Roeien – Nieuwegeinse Roeivereniging De Doorslag

 

Deelname is gratis

Iedereen kan gratis de SportFair bezoeken. Kom er heen. Ontdek en beleef sporten en cultuur door mee te doen, je te laten informeren of naar de presentaties te kijken.

Sponsorschap

Er zijn diverse sponsorpakketten. Met deze pakketten laat je jezelf als vereniging of commerciële organisatie nog beter zien aan de inwoners.

Hoe als vereniging of bedrijf aanwezig zijn?

Aanmelden kan voor het organiseren van activiteiten of geven van demonstraties (gratis) of een kraam (€ 50) of tent (€ 75) op de informatiemarkt. Commerciële organisaties kunnen zich inschrijven voor een kraam (€ 100) of tent (€ 125) op de informatiemarkt. Klik om u aan te melden

Locatie

Evenemententerrein ’t Podium

Podiumweg 2, ijsselstein

Organisator

SportFair

Telefoonnummer: 06-40292493

info@sportfair.nl