SportFair IJsselstein 2020

 • 27 september 2020
 • 11:00 - 16:00
 • GRATIS BEZOEKKopen

SportFair IJsselstein 2020

Na een stille en vreemde periode kan de 7de editie van de SportFair IJsselstein toch plaats vinden. Dit gebeurt op zondag 27 september bij evenemententerrein ’t Podium. Wij doen dit natuurlijk op een verantwoordelijke en veilige manier, om samen een sportieve dag met elkaar beleven in gemeente IJsselstein. De verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten en laten u kennis maken met het sport- & activiteiten aanbod in de regio.

Bent u nieuwsgierig? Dan is dit uw kans om te weten te komen wat er allemaal te doen is. U kunt meedoen, beleven en ook genieten van de optredens. De toegang is gratis

Wat is de SportFair?
De SportFair is een dag in IJsselstein waarbij de sport centraal staat. Inwoners van alle leeftijden kunnen op een aantrekkelijke wijze kennis maken met verschillende sportieve activiteiten in hun gemeente. Lokale verenigingen geven bijv. demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft.

Niet alleen kijken, maar ook meedoen!
Naast het programma is er ook een informatiemarkt. Bedrijven, maatschappelijke instellingen, bonden en vele anderen organisaties die actief zijn binnen de gemeente, kunnen de bezoekers op de markt van informatie voorzien.

Podiumprogramma
Er is een podium aanwezig waar u kunt genieten van mooie dansoptredens, sportdemonstraties en natuurlijk ook zang en muziek. Er is een dagvullend programma.

Voor wie?
Sportverenigingen, Cultuur-organisaties, Dansgroepen, Vrije-tijdsactiviteiten, Goede doelen organisaties, Belangenorganisaties. Ook commerciële organisaties kunnen aanwezig zijn.

Doet uw vereniging / sportorganisatie mee? 
Uw vereniging / organisatie kan zich middels aanmeldingsformulier inschrijven voor de Sport- & cultuurFair. U kunt uw vereniging gratis presenteren. Wilt u ook een marktkraampje op de informatiemarkt dan kunt u via ons een marktkraam huren. Vanuit de kraam kunt u informatie over uw vereniging geven aan bezoekers en de mensen doorverwijzen naar uw clinics.

Ontdekken – beleven – meedoen
Ben jij ook aanwezig op zondag 27 september 2020 bij evenemententerrein ’t Podium? Vanaf 11:00 uur bruist het hier van sport. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente IJsselstein

Beleef het vrije tijds aanbod van gemeente IJsselstein en doe mee met activiteiten van de lokale (sport)verenigingen en geniet van de presentaties.

Deelnemers SportFair IJsselstein – 27 september 2020

 1. Aikido – Aikido Groene Hart
 2. Amnesty International
 3. Basketbal – Jump IJsselstein
 4. Capoeira – Casca Dura Academy
 5. Buurtgezinnen
 6. Dansen – Dansschool DANSJA
 7. Dansen – Dolstra Dance Centre
 8. Dansen – Studio Moving Stars
 9. Dara Europe 
 10. Fit20 Nieuwegein
 11. Fulco Muziekonderwijs
 12. Judo – Judo Ryu Rijkse
 13. Jui Jutsu – EXIST/Jiu Jitsu Factory IJsselstein
 14. Korfbal – K.V. Fortissimo
 15. Mahjong – Mahjong vereniging De Negen Poorten
 16. Rode Kruis IJsselstein
 17. Roeien – Nieuwegeinse Roeivereniging De Doorslag
 18. Schaken – Schaakvereniging Het Kasteel
 19. Stepteam IJsselstein
 20. Stichting Roest Crollius Fonds
 21. Voetbal – Voetbalvereniging IJFC
 22. Volleybal – Vives Volleybal
 23. Vrouwe IJsselstein Swingt

 

Deelname is gratis

Iedereen kan gratis de SportFair bezoeken. Kom er heen. Ontdek en beleef sporten en cultuur door mee te doen, je te laten informeren of naar de presentaties te kijken.

Sponsorschap

Er zijn diverse sponsorpakketten. Met deze pakketten laat je jezelf als vereniging of commerciële organisatie nog beter zien aan de inwoners.

Hoe als vereniging of bedrijf aanwezig zijn?

Aanmelden kan voor het organiseren van activiteiten of geven van demonstraties (gratis) of een kraam (€ 50) of tent (€ 75) op de informatiemarkt. Commerciële organisaties kunnen zich inschrijven voor een kraam (€ 100) of tent (€ 125) op de informatiemarkt. Klik om u aan te melden

Locatie

Evenemententerrein ’t Podium

Podiumweg 2, ijsselstein

Organisator

SportFair

Telefoonnummer: 06-40292493

info@sportfair.nl