SportFair IJsselstein 2020

 • 27 september 2020
 • 11:00 - 16:00
 • GRATIS BEZOEKKopen

UPDATE: Sport- & CultuurFair HLMR

Beste (sport)verenigingen,

Door de Corona maatregelen kunnen wij helaas de SportFair IJsselstein op 30 augustus niet door laten gaan. Dat is heel jammer.
Er waren al veel verenigingen en organisaties die zich opgegeven hebben. Een mooie sportieve en culturele dag lag in het verschiet.

Verplaatsen naar september 2020.
Wel zijn wij met de gemeente in gesprek om te kijken of wij de Sport- & CultuurFair kunnen verplaatsen naar september 2020. Wij hopen dat het dan weer mogelijk is om evenementen te organiseren.

Als het door kan gaan wordt het een mooie start wordt van het nieuwe sport- en activiteitenseizoen na een stille en vreemde periode.

Laten wij hier met zijn allen op hopen, waarbij de gezondheid van mensen voor staat natuurlijk.

Wij moeten nog goedkeuring krijgen van de gemeente op verplaatsen. Zodra er hier meer over bekend is zal ik jullie weer informeren.

Take care, en blijf vooral gezond!

Jelle ter Veen

 

SportFair IJsselstein 2020

Op zondag 30 augustus 2020 staat gemeente IJsselstein weer in teken van de jaarlijkse SportFair.

U kunt gratis kennis maken met het sportaanbod van gemeente IJsselstein. Doe mee met de clinics/proeftrainingen van de lokale verenigingen. De toegang tot de SportFair is gratis en vindt plaats bij evenemententerrein ’t Podium. Het belooft weer een mooie en sportieve en culturele dag te worden.

Wat is de SportFair?
De SportFair is een dag in IJsselstein waarbij de sport centraal staat. Inwoners van alle leeftijden kunnen op een aantrekkelijke wijze kennis maken met verschillende sportieve activiteiten in hun gemeente. Lokale verenigingen geven bijv. demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft.

Niet alleen kijken, maar ook meedoen!
Naast het programma is er ook een informatiemarkt. Bedrijven, maatschappelijke instellingen, bonden en vele anderen organisaties die actief zijn binnen de gemeente, kunnen de bezoekers op de markt van informatie voorzien.

Podiumprogramma
Er is een podium aanwezig waar u kunt genieten van mooie dansoptredens, sportdemonstraties en natuurlijk ook zang en muziek. Er is een dagvullend programma.

Voor wie?
Sportverenigingen, Cultuur-organisaties, Dansgroepen, Vrije-tijdsactiviteiten, Goede doelen organisaties, Belangenorganisaties. Ook commerciële organisaties kunnen aanwezig zijn.

Doet uw vereniging / sportorganisatie mee? 
Uw vereniging / organisatie kan zich middels aanmeldingsformulier inschrijven voor de Sport- & cultuurFair. U kunt uw vereniging gratis presenteren. Wilt u ook een marktkraampje op de informatiemarkt dan kunt u via ons een marktkraam huren. Vanuit de kraam kunt u informatie over uw vereniging geven aan bezoekers en de mensen doorverwijzen naar uw clinics.

Ontdekken – beleven – meedoen
Ben jij ook aanwezig op zondag 30 augustus bij evenemententerrein ’t Podium? Vanaf 11:00 uur bruist het hier van sport. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente IJsselstein

Beleef het vrije tijds aanbod van gemeente IJsselstein en doe mee met activiteiten van de lokale (sport)verenigingen en geniet van de presentaties.

Deelnemers SportFair IJsselstein 2020

 1. Dansen – Dansschool DANSJA
 2. Handbal – HV Shot ’73
 3. Korfbal – K.V. Fortissimo
 4. Roeien – Nieuwegeinse Roeivereniging De Doorslag
 5. Schaken – Schaakvereniging Het Kasteel
 6. Stichting Roest Crollius Fonds
 7. Vitaal IJsselstein/MaS/Vrijwilligerscentrale
 8. Volleybal – VIVES Volleybal

 

Deelname is gratis

Iedereen kan gratis de SportFair bezoeken. Kom er heen. Ontdek en beleef sporten en cultuur door mee te doen, je te laten informeren of naar de presentaties te kijken.

Sponsorschap

Er zijn diverse sponsorpakketten. Met deze pakketten laat je jezelf als vereniging of commerciële organisatie nog beter zien aan de inwoners.

Hoe als vereniging of bedrijf aanwezig zijn?

Aanmelden kan voor het organiseren van activiteiten of geven van demonstraties (gratis) of een kraam (€ 50) of tent (€ 75) op de informatiemarkt. Commerciële organisaties kunnen zich inschrijven voor een kraam (€ 100) of tent (€ 125) op de informatiemarkt. Klik om u aan te melden

Locatie

Evenemententerrein ’t Podium

Podiumweg 2, ijsselstein

Organisator

SportFair

Telefoonnummer: 06-40292493

info@sportfair.nl