SportFair IJsselstein & Sporthuldigingen

 • 26 augustus 2018
 • 11:00 - 16:00
 • GRATIS BEZOEK

Op zondag 26 augustus 2018 staat gemeente IJsselstein in het teken van de SportFair. Het wordt de vijfde keer dat SportFair plaats vindt bij evenemententerrein ’t Podium.

Wat is de SportFair?
De SportFair is een dag in IJsselstein waar sport in verschillende vormen centraal staat. Het is een sportpromotiedag waar inwoners van alle leeftijden op een aantrekkelijke wijze kennis kunnen maken met verschillende sporten. Dit gebeurt door onder andere verschillende activiteiten of presentaties van sportverenigingen. Zij geven demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft. Niet alleen kijken, maar ook meedoen!

Naast het programma door sportverenigingen is er een grote sportbeurs. Bedrijven, maatschappelijke organisaties, bonden en vele anderen die bijdragen aan de sportdoelstellingen in de breedste zin presenteren zich deze dag. Kortom: de SportFair is een feestdag van de sport!

Sporthuldigingen:
In 2017 vonden de sporthuldigingen van gemeente IJsselstein in het Fulcotheater plaats.
Dit jaar is dat op de SportFair.
Uit de evaluatie bleek dat het Fulcotheater een mooi locatie is, maar het nadeel is dat niet iedereen aanwezig kon zijn.
Op de SportFair is er voldoende ruimte om iedereen die dat wil aanwezig te laten zijn bij de huldigingen.

De huldiging op de SportFair zal zeker een andere uitstraling hebben. Het is geen theaterzaal met een groot verlicht podium, projectiescherm en stoelen. De huldiging vindt plaats op de SportFair en is dus buiten. Daardoor is de uitstraling anders. Voordelen zijn wel dat er veel sportverenigingen aanwezig zijn om hun sport te laten zien, er voldoende ruimte is om ieder die dat wil aanwezig te laten zijn en dat er een mooi programma gemaakt kan worden, afwisselend met de sportdemonstraties op het podium.

De huldigingen vinden overdag plaats van ca. 12:00 – 15:00 uur. Als bekend is wie gehuldigd gaan worden, wordt daaromheen een speciaal programma gemaakt, waarin alle gehuldigden de aandacht krijgen die ze verdienen!

Aanmeldingen van kandidaten voor huldiging
Vanaf nu tot 1 augustus 2018 kunt u kandidaten voor huldiging aanmelden. Mocht u een leuke (team)foto of actief foto hebben, stuur deze dan mee met de aanmelding.
Uiterlijk 8 augustus wordt beoordeeld of uw kandidaten gehuldigd worden.
Vervolgens wordt u gevraagd om voor 17 augustus meer informatie te geven: u ontvangt hiervoor onze vragen. Tevens krijgt u dan het programma van de huldiging.

Wie kunnen er worden gehuldigd?
Alle kampioenen van uw vereniging (van jong tot oud). Dit kunnen individuele sporters en teams zijn. Vermeld het soort kampioenschap.
Sporters of teams die een bijzondere prestatie hebben verricht. Dat kan een bijzonder kampioenschap zijn of een bijzonder presentatie zonder kampioenschap, maar die wel het huldigen waard is. Vermeld wat de bijzondere presentatie is.
Sporters of teams die een voorbeeld zijn voor anderen om te gaan sporten en bewegen. Vermeld waarom iemand en voorbeeld is.

Meldt u uw sporters of teams aan?
Wij nodigen u uit om vanaf nu uw kandidaten voor een huldiging aan te melden.
Dat kan via onderstaande knop.

 

Deelnemers SportFair IJsselstein

 1. Aikido – Aikido Groene Hart IJsselstein
 2. Basketbal – Jump IJsselstein
 3. Body Solutions
 4. Dans – Dansschool DANSJA
 5. Dans – Dansinstituut Jos Dolstra
 6. Dans – Studio Moving Stars
 7. Handbal – Shot ’73
 8. Hapkido IJsselstein
 9. Hockey – HC IJsseloever
 10. Jeu de Boules – Cercle de petanque
 11. Kanoën – Kanovereniging de ijsselstein
 12. Kinderopvang – BSO IJsselstein
 13. Korfbal – KV Fortissimo
 14. Mimi’s Pannenkoeken
 15. Muziek – Fulco Muziekonderwijs
 16. Sobudo – Nederlandse Vereniging Takeda Budo
 17. Tennis – IJTC Groenvliet
 18. Turnen en Ritmische Gymnastiek – GV Vogel
 19. Voetbal – IJFC
 20. Voetbal – VVIJ
 21. Yoga – Artemis Yoga
 22. Yoga – Yoga IJsselstein
 23. Zwemmen – IJsselsteinse Zwem en Polo Club

 

Locatie

Evenemententerrein ’t Podium

Podiumweg 2, ijsselstein

Organisator

SportFair

Telefoonnummer: 06-41302260 / 06-40292493

info@sportfair.nl