Sport- & CultuurFair Opmeer

  • 23 juni 2019
  • 11:00 - 16:00
  • GRATIS BEZOEK

Ter ere van ons 10 jarige jubileum, gaan we weer terug naar waar het allemaal begon!

Op zondag 23 juni 2019 staat gemeente Opmeer weer in teken van de SportFair. Dit jaar onder de naam: Sport- en CultuurFair Opmeer. U kunt gratis kennis maken met het sport en cultuuraanbod van gemeente Opmeer. Doe mee met de clinics/proeftrainingen van de lokale verenigingen. De toegang tot de Sport- en CultuurFair is gratis en vindt plaats op het veld van Hockeyclub “Spire”. Het belooft een mooie en sportieve en culturele dag te worden.

Wat is de Sport- en CultuurFair?
De Sport- en CultuurFair Opmeer is een dag in de gemeente Opmeer waar sport en cultuur in verschillende vormen centraal staat. Inwoners van alle leeftijden kunnen op een aantrekkelijke wijze kennis maken met verschillende culturele en sportieve activiteiten. Verenigingen geven bijv. demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft.

Niet alleen kijken, maar ook meedoen!

Naast het programma is er ook een informatiemarkt. Bedrijven, maatschappelijke instellingen, bonden en vele anderen organisaties die actief zijn binnen de gemeente, kunnen de bezoekers op de markt van informatie voorzien. 

Voor wie?
Sportverenigingen, Cultuur-organisaties, Dansgroepen, Vrije-tijdsactiviteiten, Goede doelen organisaties, Belangenorganisaties. Ook commerciële organisaties kunnen aanwezig zijn.

Hoe aanwezig zijn?
Deelname is gratis (m.u.v. het gebruik van een kraam)
– Op de informatiemarkt.
– Met activiteiten waaraan mensen mee kunnen doen
– Met demonstraties
– Met een podium optreden

 

Locatie

Hockeyclub “Spire”

Kerkepad 7, 1718 AA Hoogwoud

Organisator

SportFair

Telefoonnummer: 06-41302260 / 06-40292493

info@sportfair.nl