Sport- & CultuurFair HLMR 2021

  • 13 juni 2021
  • 11:00 - 16:00

Wat is de Sport- en CultuurFair?
De Sport- en CultuurFair HLMR is een dag in Hoofddorp waar sport en cultuur in verschillende vormen centraal staat. Inwoners van alle leeftijden kunnen op een aantrekkelijke wijze kennis maken met verschillende culturele en sportieve activiteiten. Verenigingen geven bijv. demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft.

Niet alleen kijken, maar ook meedoen!
Naast het programma is er ook een informatiemarkt. Bedrijven, maatschappelijke instellingen, bonden en vele anderen organisaties die actief zijn binnen de gemeente, kunnen de bezoekers op de markt van informatie voorzien.

Podiumprogramma
Er is een podium aanwezig waar u kunt genieten van mooie dansoptredens, sportdemonstraties en natuurlijk ook zang en muziek. Er is een dagvullend programma.

Voor wie?
Sportverenigingen, Cultuur-organisaties, Dansgroepen, Vrije-tijdsactiviteiten, Goede doelen organisaties, Belangenorganisaties. Ook commerciële organisaties kunnen aanwezig zijn.

Doet uw vereniging / sportorganisatie mee? 
Uw vereniging / organisatie kan zich middels aanmeldingsformulier inschrijven voor de Sport- & cultuurFair. U kunt uw vereniging gratis presenteren. Wilt u ook een marktkraampje op de informatiemarkt dan kunt u via ons een marktkraam huren. Vanuit de kraam kunt u informatie over uw vereniging geven aan bezoekers en de mensen doorverwijzen naar uw clinics.

Ontdekken – beleven – meedoen
Ben jij ook aanwezig op zondag 13 juni bij de Toolenburgerplas? Vanaf 11:00 uur bruist het hier van sport en cultuur. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente Haarlemmermeer.

Beleef het vrije tijds aanbod van gemeente Haarlemmermeer en doe mee met activiteiten van de lokale (sport)verenigingen en geniet van de presentaties.

Wij doen het samen, hou daarom tijdens het evenement voldoende afstand van elkaar. Houdt u zich aan de RIVM richtlijnen. Desinfecteer u handen bij binnenkomst en volg de 1-richtingsverkeer die wij hebben ingesteld op de Sport- & CultuurFair. Dan beleven wij samen op een verantwoordelijke manier een veilige Sport- & CultuurFair!

Deelnemers Sport- & CultuurFair | 13 juni 2020

Locatie

Toolenburgerplas

Redenburgsingel 110,hoofddorp

Organisator

SportFair

Telefoonnummer: 06-40292493

info@sportfair.nl