Sport- & CultuurFair HLMR 2020

 • 07 juni 2020
 • 11:00 - 16:00
 • GRATIS BEZOEKKopen

UPDATE: Sport- & CultuurFair HLMR

Beste (sport)verenigingen,

Door de Corona maatregelen kunnen wij helaas de Sport- en Cultuurfair Haarlemmermeer op 7 juni niet door laten gaan. Dat is heel jammer.
Er waren al veel verenigingen en organisaties die zich opgegeven hebben. Een mooie sportieve en culturele dag lag in het verschiet.

Verplaatsen naar september 2020.
Wel zijn wij met de gemeente in gesprek om te kijken of wij de Sport- & CultuurFair kunnen verplaatsen naar september 2020. Wij hopen dat het dan weer mogelijk is om evenementen te organiseren.

Als het door kan gaan wordt het een mooie start wordt van het nieuwe sport- en activiteitenseizoen na een stille en vreemde periode.

Laten wij hier met zijn allen op hopen, waarbij de gezondheid van mensen voor staat natuurlijk.

Wij moeten nog goedkeuring krijgen van de gemeente op verplaatsen. Zodra er hier meer over bekend is zal ik jullie weer informeren.

Take care, en blijf vooral gezond!

 

Sport- & CultuurFair HLMR 2020

Op zondag 7 juni 2020 staat gemeente Haarlemmermeer weer in teken van de jaarlijkse Sport- & CultuurFair. 10 jaar, een jubileum editie!  De nieuwe datum van het evenement wordt nog bekend gemaakt…
U kunt gratis kennis maken met het sport en cultuuraanbod van gemeente Haarlemmermeer. Doe mee met de clinics/proeftrainingen van de lokale verenigingen. De toegang tot de Sport- en CultuurFair is gratis en vindt plaats bij recreatieterrein de Toolenburgerplas. Het belooft weer een mooie en sportieve en culturele dag te worden.

Wat is de Sport- en CultuurFair?
De Sport- en CultuurFair HLMR is een dag in Hoofddorp waar sport en cultuur in verschillende vormen centraal staat. Inwoners van alle leeftijden kunnen op een aantrekkelijke wijze kennis maken met verschillende culturele en sportieve activiteiten. Verenigingen geven bijv. demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft.

Niet alleen kijken, maar ook meedoen!
Naast het programma is er ook een informatiemarkt. Bedrijven, maatschappelijke instellingen, bonden en vele anderen organisaties die actief zijn binnen de gemeente, kunnen de bezoekers op de markt van informatie voorzien.

Podiumprogramma
Er is een podium aanwezig waar u kunt genieten van mooie dansoptredens, sportdemonstraties en natuurlijk ook zang en muziek. Er is een dagvullend programma.

Voor wie?
Sportverenigingen, Cultuur-organisaties, Dansgroepen, Vrije-tijdsactiviteiten, Goede doelen organisaties, Belangenorganisaties. Ook commerciële organisaties kunnen aanwezig zijn.

Doet uw vereniging / sportorganisatie mee? 
Uw vereniging / organisatie kan zich middels aanmeldingsformulier inschrijven voor de Sport- & cultuurFair. U kunt uw vereniging gratis presenteren. Wilt u ook een marktkraampje op de informatiemarkt dan kunt u via ons een marktkraam huren. Vanuit de kraam kunt u informatie over uw vereniging geven aan bezoekers en de mensen doorverwijzen naar uw clinics.

Ontdekken – beleven – meedoen
Ben jij ook aanwezig op zondag 7 juni bij de Toolenburgerplas? Vanaf 11:00 uur bruist het hier van sport en cultuur. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente Haarlemmermeer.

Beleef het vrije tijds aanbod van gemeente Haarlemmermeer en doe mee met activiteiten van de lokale (sport)verenigingen en geniet van de presentaties.

 

Deelnemers Sport- & CultuurFair 2020

 1. Badminton – BC MeerShuttle
 2. Bakkie Yoghurt
 3. Handbal – SV Lotus
 4. Honkbal, Softbal en Beebal – Hoofddorp Pioniers
 5. Ierse dans – Scoil Rince na Leonsa
 6. Krav Maga – Krav4Defense
 7. Krav Maga Kids – TryForce
 8. Kuk Sool Won Haarlemmermeer
 9. Leefstijlcoaching Haarlemmermeer
 10. Magneet Foodtruck
 11. Mimi’s Pannenkoeken
 12. Ricardo Sousa Kung Fu Academy
 13. Rode Kruis – Rode Kruis Haarlemmermeer
 14. Rugby –Haarlemmermeer Hawks
 15. Runnercoach.nl
 16. Skate en schaats vereniging Zwanenburg
 17. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer
 18. Tafeltennis – HTC
 19. Tennis – TV In den Boogaerd
 20. Zwemmen – ZPCH

 

Deelname is gratis

Iedereen kan gratis de SportFair bezoeken. Kom er heen. Ontdek en beleef sporten en cultuur door mee te doen, je te laten informeren of naar de presentaties te kijken.

Sponsorschap

Er zijn diverse sponsorpakketten. Met deze pakketten laat je jezelf als vereniging of commerciële organisatie nog beter zien aan de inwoners.

Hoe als vereniging of bedrijf aanwezig zijn?

Aanmelden kan voor het organiseren van activiteiten of geven van demonstraties (gratis) of een kraam (€ 50) of tent (€ 75) op de informatiemarkt. Commerciële organisaties kunnen zich inschrijven voor een kraam (€ 100) of tent (€ 125) op de informatiemarkt. Klik om u aan te melden

 

Locatie

Toolenburgerplas

Redenburgsingel 110,hoofddorp

Organisator

SportFair

Telefoonnummer: 06-40292493

info@sportfair.nl