Sport- & CultuurFair HLMR 2020

 • 13 september 2020
 • 11:00 - 16:00
 • GRATIS BEZOEKKopen

Sport- & CultuurFair HLMR 2020

Na een stille en vreemde periode kan de 10de editie van de Sport- & CultuurFair HLMR toch plaats vinden. Dit gebeurt op zondag 13 september bij de Toolenburgerplas. Wij doen dit natuurlijk op een verantwoordelijke en veilige manier, om samen een sportieve dag met elkaar beleven in gemeente Haarlemmermeer. De verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten en laten u kennis maken met het sport- & cultuur aanbod in de regio.

Bent u nieuwsgierig? Dan is dit uw kans om te weten te komen wat er allemaal te doen is. U kunt meedoen, beleven en ook genieten van de optredens. De toegang is gratis

Download hier de pdf-versie van het programma.

Wat is de Sport- en CultuurFair?
De Sport- en CultuurFair HLMR is een dag in Hoofddorp waar sport en cultuur in verschillende vormen centraal staat. Inwoners van alle leeftijden kunnen op een aantrekkelijke wijze kennis maken met verschillende culturele en sportieve activiteiten. Verenigingen geven bijv. demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft.

Niet alleen kijken, maar ook meedoen!
Naast het programma is er ook een informatiemarkt. Bedrijven, maatschappelijke instellingen, bonden en vele anderen organisaties die actief zijn binnen de gemeente, kunnen de bezoekers op de markt van informatie voorzien.

Podiumprogramma
Er is een podium aanwezig waar u kunt genieten van mooie dansoptredens, sportdemonstraties en natuurlijk ook zang en muziek. Er is een dagvullend programma.

Voor wie?
Sportverenigingen, Cultuur-organisaties, Dansgroepen, Vrije-tijdsactiviteiten, Goede doelen organisaties, Belangenorganisaties. Ook commerciële organisaties kunnen aanwezig zijn.

Doet uw vereniging / sportorganisatie mee? 
Uw vereniging / organisatie kan zich middels aanmeldingsformulier inschrijven voor de Sport- & cultuurFair. U kunt uw vereniging gratis presenteren. Wilt u ook een marktkraampje op de informatiemarkt dan kunt u via ons een marktkraam huren. Vanuit de kraam kunt u informatie over uw vereniging geven aan bezoekers en de mensen doorverwijzen naar uw clinics.

Ontdekken – beleven – meedoen
Ben jij ook aanwezig op zondag 13 september bij de Toolenburgerplas? Vanaf 11:00 uur bruist het hier van sport en cultuur. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente Haarlemmermeer.

Beleef het vrije tijds aanbod van gemeente Haarlemmermeer en doe mee met activiteiten van de lokale (sport)verenigingen en geniet van de presentaties.

Wij doen het samen, hou daarom tijdens het evenement voldoende afstand van elkaar. Houdt u zich aan de RIVM richtlijnen. Desinfecteer u handen bij binnenkomst en volg de 1-richtingsverkeer die wij hebben ingesteld op de Sport- & CultuurFair. Dan beleven wij samen op een verantwoordelijke manier een veilige Sport- & CultuurFair!

Deelnemers Sport- & CultuurFair | 13 september 2020

 1. Badminton – BC Meershuttle
 2. Bakkie Yoghurt
 3. Ballet – Balletstudio Flex
 4. Basketbal – BV Hoofddorp
 5. Basketbal – The Challengers
 6. Capoeira – Stichting CN Capoeira
 7. Dans – Meer Dance & Events
 8. Dans – Dance & Ballet Company
 9. Duiken – Bubbelbees
 10. Duiken – Duikcentrum The Wave
 11. Het Drift Trikes Experience team
 12. Hockey – MHC De Kikkers
 13. Hockey – MHC De Reigers
 14. Ierse dans – Scoil Rince na Leonsa
 15. Jeugdland 
 16. Jongerengemeenteraad Haarlemmermeer
 17. Judo – Judo Yushi
 18. Kinderopvang – Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer
 19. Krav Maga – Krav4Defense
 20. Krav Maga Junior – TryForce 
 21. Kuk Sool Won Haarlemmermeer
 22. Mainport CrossFit
 23. Meer Voor Elkaar
 24. Papa Pannenkoek
 25. Ricardo Sousa Kung Fu Academy
 26. Ritmische gymnastiek – Rhythmic Dreams Gymnastics Academy
 27. Rode Kruis – Rode Kruis Haarlemmermeer
 28. Rugby – Rugby Academy Noord West
 29. Rugby – Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks
 30. Runnercoach
 31. Schaats en Skate Vereniging Zwanenburg
 32. Team Sportservice HLMR
 33. Triathlon – TRI HLMRMEER (Triathlon in Haarlemmermeerse Bos)
 34. Turnen – SV Pax
 35. Voetbal – vv UNO
 36. Zwemmen – ZPCH

 

Deelname is gratis

Iedereen kan gratis de SportFair bezoeken. Kom er heen. Ontdek en beleef sporten en cultuur door mee te doen, je te laten informeren of naar de presentaties te kijken.

Sponsorschap

Er zijn diverse sponsorpakketten. Met deze pakketten laat je jezelf als vereniging of commerciële organisatie nog beter zien aan de inwoners.

Hoe als vereniging of bedrijf aanwezig zijn?

Aanmelden kan voor het organiseren van activiteiten of geven van demonstraties (gratis) of een kraam (€ 50) of tent (€ 75) op de informatiemarkt. Commerciële organisaties kunnen zich inschrijven voor een kraam (€ 100) of tent (€ 125) op de informatiemarkt. Klik om u aan te melden

 

Locatie

Toolenburgerplas

Redenburgsingel 110,hoofddorp

Organisator

SportFair

Telefoonnummer: 06-40292493

info@sportfair.nl