Sport- & CultuurFair Haarlemmermeer

 • 16 juni 2019
 • 11:00 - 16:00
 • GRATIS BEZOEK

Alle inwoners van de gemeente Haarlemmermeer maken op 16 juni 2019 kennis met het sport & cultuur aanbod in hun gemeente. De verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten. Bent u nieuwsgierig? Dan is dit uw kans om te weten te komen wat er allemaal te doen is. U kunt meedoen, beleven en ook genieten van de optredens. De toegang is gratis.


Veel activiteiten
De verenigingen nodigen u uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten in uw omgeving. En wellicht wordt u wel enthousiast om lid te worden van een sportverenging. Een unieke kans. Laat die niet voorbij gaan.


Podium programma
Er is een podium aanwezig waar u kunt genieten van mooie dansoptredens, sportdemonstraties en natuurlijk ook zang en muziek. Er is een dagvullend programma.


Grote informatiemarkt
Op de informatiemarkt laat u zich informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties.


Kinderprogramma
Voor de kinderen is er een leuk programma. Dit wordt georganiseerd door SKH. De kinderen krijgen via de informatiestand een zeskampkaart ophalen. Doe je mee aan zes activiteiten dan krijg je een mooi aandenken.


Family Obstacle Run
Dit jaar wordt tijdens de Sport- & CultuurFair ook een Family Obstacle Run georganiseerd. 3 of 6 km met natuurlijke elementen, inclusief waterpartijen, rulle zandpaden en modderige gebieden … Dit terrein maakt oerkrachten in je los! Ga samen met je vader of moeder de uitdaging aan en schrijf je in via www.major-run.nl.


Ontdekken – beleven – meedoen
Ben jij ook aanwezig op zondag 16 juni bij de Toolenburgerplas? Vanaf 11:00 uur bruist het hier van sport en cultuur. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente Haarlemmermeer.

Beleef het vrije tijds aanbod van gemeente Haarlemmermeer en doe mee met activiteiten van de lokale (sport)verenigingen en geniet van de presentaties.

 • Een podium met sport- en danspresentaties.

 • Een podium met een cultuurprogramma.

 • Een informatiemarkt.

 • De Highland Games.

 • Een mooi programma van het cultuur verenigingen.

 • Een family obstakel run rondom de Toolenburgerplas (schrijf je in via: www.major-run.nl).

 • Een kinderprogramma door de Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer.

 • En vooral veel doe-mee activiteiten van 40 verenigingen.

 • Gratis toegang tot Jeugdland: de avonturen- en bouwspeelplaats voor kinderen.

[/vc_column][/vc_row]

Deelname is gratis

Iedereen kan gratis de SportFair bezoeken. Kom er heen. Ontdek en beleef sporten en cultuur door mee te doen, je te laten informeren of naar de presentaties te kijken.

Sponsorschap

Er zijn diverse sponsorpakketten. Met deze pakketten laat je jezelf als vereniging of commerciële organisatie nog beter zien aan de inwoners.

Hoe als vereniging of bedrijf aanwezig zijn?

Aanmelden kan voor het organiseren van activiteiten of geven van demonstraties (gratis) of een kraam (€ 50) of tent (€ 75) op de informatiemarkt. Commerciële organisaties kunnen zich inschrijven voor een kraam (€ 100) of tent (€ 125) op de informatiemarkt. Klik om u aan te melden

Locatie

Toolenburgerplas

Redenburgsingel 110,hoofddorp

Organisator

SportFair

Telefoonnummer: 06-41302260 / 06-40292493

info@sportfair.nl